Alle Kategorier
EN

Patentert teknologi

Hjem>Om Oss>Patentert teknologi

Kontakt oss

+86 21 68415960

+ 86 19945661037
+ 86 19945661037

[e-postbeskyttet]

4. etasje, bygning 1, nr. 1-9, bane 99, Shenmei Road, Pudong New Area, Shanghai, Kina.

Patentert teknologi

Tre uavhengige forsknings- og utviklingsteknologier

Rik prosjekterfaring, mer enn 30%-50% av jevnaldrende

Tekniske fordeler

Patent I-2021212373910

Bruksmodellen beskriver en hydrogeneringsanordning for hydrogeneringsreaksjon av H2O2-produksjon. Hydrogeneringsanordningen er plassert inne i en reaktor, og hydrogeneringsanordningen omfatter et første bueformet inntaksrør, et vertikalt inntaksrør, et andre bueformet inntaksrør og et skråstilt inntaksrør, toppen av reaktoren er forsynt med et hydrogen innløpsenden og en hydrogenutløpsende, den ene enden av det første bueformede inntaksrøret er forbundet med hydrogeninnløpsenden, den andre enden av det første bueformede inntaksrøret er kommunisert med den øvre enden av det vertikale inntaksrøret, og den nedre enden av det vertikale inntaksrøret er koblet til Den er forbundet med den ene enden av det andre bueformede luftinntaksrøret som er plassert på den indre bunnen av reaktoren, og den andre enden av det andre bueformede luftinntaksrøret er kommunisert med det skråstilte luftinntaksrøret, og det skråstilte luftinntaksrøret er skråstilt oppover. Det får hydrogenet og arbeidsvæsken i full kontakt og reagerer, forbedrer reaksjonseffektiviteten og reaksjonshastigheten til hydrogeneringsreaksjonen, og forbedrer produktproduksjonseffektiviteten og produksjonskapasiteten til enheten.
Bilde 1

Bilde 2
Bilde 3

Tekniske fordeler

Patent II - 2021212375545

Bruksmodellen beskriver en røre- og mateanordning for hydrogeneringsreaksjon av hydrogenperoksydproduksjon. Omrørings- og mateanordningen brukes i forbindelse med en hydrogeneringsreaktor. Omrørings- og mateanordningen omfatter et første væskeinnløpsrør, et andre væskeinnløpsrør, en innløpsrørkobling og en røreanordning. Omrøreren er plassert inne i hydrogeneringsreaktoren. Hydrogeneringsreaktoren er utstyrt med en arbeidsfluidinnløpsende og en hydrogeninnløpsende. Arbeidsvæskeinnløpsenden er kommunisert med det første væskeinnløpsrøret plassert i hydrogeneringsreaktoren, og det første væskeinnløpsrøret er fritt. Enden er kommunisert med det andre væskeinnløpsrøret, det andre væskeinnløpsrøret skråner nedover i retning av røreverket, hydrogeninnløpsenden er kommunisert med innløpsrørkoblingen plassert i hydrogeneringsreaktoren, og den frie enden av innløpsrørelementet vender mot røreverkets retning Høyden på den frie enden av det andre væskeinnløpsrøret er høyere enn den til den frie enden av gassinnløpsrøret, og hydrogeneringsreaktoren er forsynt med en mateende. Det gjør væsken turbulent i form av mekanisk omrøring, arbeidsvæsken og hydrogenet blir fullstendig kontaktet og reagert fullstendig, og hydrogeneringsreaksjonsprosessen er mer jevn og kontrollerbar.
Bilde 4
Bilde 5
Bilde 6

Tekniske fordeler

Patent III- 202121237379X

Bruksmodellen beskriver en gasstemperaturhomogeniseringsanordning for hydrogenperoksydproduksjonshydrogeneringsreaksjon. Gasstemperaturhomogeniseringsanordningen brukes i forbindelse med en hydrogeneringsreaktor. Gasstemperaturhomogeniseringsanordningen omfatter et sylinderlegeme, en røremotor, en roterende aksel og et røreblad. Den roterende akselen Den er plassert ved den indre sentrale aksen av hydrogeneringsreaktoren, den nedre enden av den roterende akselen er roterbart anordnet i den indre bunnen av hydrogeneringsreaktoren, den øvre enden av den roterende akselen trenger gjennom hydrogeneringsreaktoren og er forbundet med røremotoren. Den ytre siden av den roterende akselen og rørebladet, og den ytre siden av sylinderlegemet er festet på den indre sideveggen av hydrogeneringsreaktoren gjennom forbindelsesstykket, bunnen av sylinderlegemet er forsynt med en rekke gjennomgående hull , og de gjennomgående hullene er utstyrt med en pustende vanntett membran. Det får reaksjonsgassen i hydrogeneringsreaktoren til å sirkulere og strømme, sikrer temperaturensartetheten til den indre reaksjonsgassen og forbedrer varmeoverføringseffektiviteten i reaksjonsprosessen.
Bilde 7
Bilde 8
Bilde 9