Alle Kategorier
EN

Om Oss

Hjem>Om Oss>Om Oss

Kontakt oss

+86 21 68415960

+ 86 19945661037
+ 86 19945661037

[e-postbeskyttet]

4. etasje, bygning 1, nr. 1-9, bane 99, Shenmei Road, Pudong New Area, Shanghai, Kina.

Firma profil

HeBang Engineering Co.,Ltd er et pålitelig ingeniørfirma som hjelper kundene våre med å realisere drømmene sine og oppfylle planen deres med våre toppmoderne teknologier. Vi betjener bransjer som: Kjemisk, petrokjemisk, tekstilhjelpemidler, spiseoljeraffineri, stål, konstruksjon etc.

De siste 10 årene har vi utført mange prosjekter med rådgivning, prosjektering, innkjøp og konstruksjon med fremtidsrettede detaljløsninger. Og markedet dekker Pakistan, Vietnam, Indonesia, Algerie, Chile, Mexico, Irak, Saudi-Arabia, Bangladesh, Egypt, Thailand etc.

Miljøkompatibilitet, energisparing og bærekraftig utvikling er vår evige streben, noe som får oss til å optimalisere prosessen og kvaliteten dynamisk.

Vi er et ungt dynamisk selskap som bygger på rik erfaring fra vår ledende ekspert på hydrogenperoksid og et sterkt team, vi har patenter på hydrogenperoksid (H₂O₂) og relatert teknologi fra Steam Metan Reforming Hydrogen Plant, Ultra-Pure Hydrogen Gas From Natural Gas etc. Med teknologien for fluidisert sjikt i antrakinonrute som gjør hydrogenperoksid opp til 70 % konsentrasjon, tror vi at vi vil være din gode partner for å komme videre for prosjektet ditt.

Kultur

I Hebang COMPANY kommer vi alltid til å hjelpe kunden vår med sofistikert teknologi, for å tilføre verdi til kunden vår, for å spare mer energi, bruke mindre ressurser og øke effektiviteten for å oppnå bærekraftig utvikling.

Vår lidenskap for å lage Safety life, Clean World, Green Planet får oss til å fortsette å utvikle ny teknologi og industrialisere.

Vi bryr oss om kundens bekymring og forbedrer oss kontinuerlig for å øke tjenesten vår og optimalisere vårt konkurransefortrinn.

  • Design alltid for en bedre løsning
  • Vurder alltid å hjelpe kunden med å bygge et bedre anlegg
  • Alltid å være et pålitelig selskap